London

Holiday House

Sophie Paterson Interiors were delighted to be asked to be part of the inaugural Holiday House London interior design exhibition designing one of the principal reception rooms.

Entrusted with designing the open plan kitchen/ family room at the inaugural holiday house London we created a garden oasis concept for the space. Taking inspiration from the starting point of the silk hand painted Wisteria design wallpaper we used a calming palette of greens, bronze, cream and taupe to emphasised the garden seen through the French doors across the room. This room was on display for one month to the public along with the work of 25 selected designers invited to take part, with proceeds from ticket sales going to support breast cancer research.

Next Project

Hyde Park

Take A Look

Get In Touch